ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

E-mail Εκτύπωση

 

Φωτογραφικά Ζεύγη 2022
στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

alt

H Ελληνοαμερικανική Ένωση σε συνεργασία με τον «Φωτογραφικό Κύκλο» παρουσιάζουν την ενδέκατη έκθεση της ετήσιας σειράς «Φωτογραφικά Ζεύγη».
Στη σειρά, που διευθύνει ο θεωρητικός της φωτογραφίας και ιδρυτής του «Φωτογραφικού Κύκλου», Πλάτων Ριβέλλης, παρουσιάζεται η δουλειά δύο φωτογράφων και μελών του σωματείου «Φωτογραφικός Κύκλος», των οποίων οι δρόμοι της ζωής ή της φωτογραφίας συναντώνται.

Φέτος, παρουσιάζονται φωτογραφίες του Σπύρου Πολυτάρχου και του Γιάννη Ζήση.
Την επιμέλεια της συγκεκριμένης έκθεσης έχει ο φωτογράφος Πάνος Ροζάκης.

Τα εγκαίνια πραγματοποιούνται την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 στις 19:00, στην Γκαλερί Κέννεντυ της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.
Η έκθεση διαρκεί μέχρι και τις 9 Φεβρουαρίου 2022.

Ο επιμελητής της έκθεσης σχολιάζει σχετικά με το έργο των δύο φωτογράφων:  Η «ποιητική» φωτογραφία  μοιάζει με το παιδικό παιχνίδι. Προκύπτει όταν ο δημιουργός είναι συγκεντρωμένος και ανέμελος· όταν είναι απόλυτα παρών και ταυτόχρονα ξεχνάει τον εαυτό του, «Χτίζοντας» το δικό του «παραμύθι» στ’ αλήθεια και στα σοβαρά. Χωρίς πεποίθηση και επίγνωση· με πίστη και με τόλμη.                       

Για περισσότερες εικόνες υψηλής ανάλυσης παρακαλούμε δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο | For High Resolution photos, please visit the following link:  https://we.tl/t-egKQN6BUan

Εγκαίνια έκθεσης  Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022, 19:00
Γκαλερί Κέννεντυ Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Μασσαλίας 22, Αθήνα

Διάρκεια έκθεσης 17 Ιανουαρίου – 9 Φεβρουαρίου 2022

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα–Παρασκευή:12:00–20:00, Σάββατο:10:00–14:00|Κυριακή κλειστά
Είσοδος ελεύθερη
Πληροφορίες: Διεύθυνση Πολιτιστικών Ελληνοαμερικανικής Ένωσης
210 3680052 | www.hau.gr/culture |  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.