ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ - ΟΠΕΡΑ

E-mail Εκτύπωση


Patari
Project

Τέσσερις εποχές
Βασισμένο στο ομώνυμο έργο του Αντόνιο Βιβάλντι

Έρχεται στο nationalopera.gr/GNOTV από τις 27 Φεβρουαρίου

alt

Ένα διαχρονικό αριστούργημα που υμνεί τις εναλλαγές της φύσης και την κυκλικότητα του χρόνου, οι Τέσσερις εποχές του Αντόνιο Βιβάλντι έρχονται στην GNOTV, τη διαδικτυακή τηλεόραση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, μέσα από μια πρωτότυπη παράσταση με «πράσινο» χαρακτήρα που υπογράφει η ανατρεπτική θεατρική ομάδα Patari Project.

Οι Τέσσερις εποχές, ένα από τα πιο δημοφιλή έργα της μπαρόκ μουσικής, ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους σε μια σειρά επιτυχημένων παραστάσεων (Νοέμβριος 2019 – Ιανουάριος 2020) στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Λόγω της πανδημίας, οι παραστάσεις που είχε προγραμματιστεί να παρουσιαστούν στο κοινό σε επανάληψη από τον Νοέμβριο του 2020 έως τον Ιανουάριο του 2021 δεν πραγματοποιήθηκαν.
Ωστόσο, η παράσταση βιντεοσκοπήθηκε στα μέσα Δεκεμβρίου 2020 στην Εναλλακτική Σκηνή και έρχεται να συνεχίσει το συναρπαστικό ταξίδι της στην
GNOTV, προσφέροντας μια νέα ψηφιακή εμπειρία.

Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη στο nationalopera.gr/GNOTV από τις 27 Φεβρουαρίου 2021 με δυνατότητα επιλογής υποτίτλων σε ελληνικά και αγγλικά.
Η GNO TV υλοποιήθηκε με τη στήριξη της δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) [www.SNF.org] γιατην ενίσχυση της καλλιτεχνικής εξωστρέφειας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

 Για τη μετάδοση των Τεσσάρων εποχών από την GNOTV προπωλούνται εισιτήρια των 5 ευρώ στην www.ticketservices.gr και στo https://tickets.public.gr/ 
Hπροπώληση ξεκινά την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021.
Πληροφορίες:Ταμεία ΕΛΣ 2130885700
___________________________________________________________
ΓραφείοΤύπου Εναλλακτικής Σκηνής ΕΛΣ / GNO Alternative Stage Press Office
Βάιος Μαχμουντές / Vaios Machmountes

Τηλ. / Tel. 2130885745
Κιν. / Mob.6948-516605

www.nationalopera.gr
www.facebook.com/gnoalternativestage

www.instagram.com/gnoalternativestage

www.twitter.com/GNOalternative